SB-Railing, totaalleverancier van balustradesystemen en hekwerkcomponenten

 

SB-Railing, totaalleverancier van balustradesystemen en hekwerkcomponenten

‘Profit by quality’ is de slogan die SB-Railing in haar logo voert. Dit staat voor het uitgebreide assortiment balustradesystemen en losse hekwerkcomponenten. Bijna alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en moeten voldoen aan interne kwaliteitscontroles.

IMS Nederland B.V.

Kwaliteit en vertrouwen, dat is waar het om gaat in het zaken doen. SB-Railing is een productlijn van IMS Nederland B.V., een allround leverancier en distributeur van staal, roestvast staal en aluminium. De onderneming is ISO 9001:2015 en CE gecertificeerd en geniet al sinds 1954 een gerenommeerde naam binnen de staalbranche. De van oorsprong Duitse onderneming is sinds 2015 onderdeel van IMS Group, een Europees netwerk van speciaal staal distributeurs van o.a. kwaliteitsstaal, blank staal, gereedschapsstaal, roestvast staal en aluminium. Het concern is met 47 distributiecentra vertegenwoordigd in 10 Europese landen. In de huidige tijd is een betrouwbare partner van essentieel belang en die vindt u in IMS Nederland B.V..

Vandaar ons motto: ‘Profit by quality’.

De hoogwaardige kwaliteit van onze producten, een correcte behandeling, een goed advies, eventuele ondersteuning bij de uitvoering, de grote voorraad en levering binnen 48 uur zijn de pijlers van ons succes.