Nieuws van SB-Railing

28-09-2017

BATIMAT Parijs - 6 t/m 10 november 2017

UNIQ exposeert op de Batimat! Op deze zeer grote internationale beurs in Parijs - 2000 exposanten, 330.000 bezoekers - worden alle facetten van de bouwwereld vertegenwoordigd en mogen de innovatieve profielen voor glasbalustrades van UNIQ natuurlijk niet ontbreken.

Een beurs die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

 

 

03-08-2017

Een mooi voorbeeld van onze mogelijkheden voor maatwerk is te vinden in 16 metrostations van de Amsterdamse Oostlijn, waar een deel van de grote renovatie gerealiseerd wordt door HTI Ede Huis & Tuin Interieur. Voor dit project leverde IMS Nederland de RVS strippen en ontwikkelde de afdeling SB-Railing de speciale railingsteunen voor de prachtige houten leuningen.

Maatwerk in de metro met SB-Railing

18-07-2017

Snelle montage én verstelbaar, dat is UNIQ

Snelle montage én verstelbaar, dat is UNIQ UNIQ profielen voor glasbalustrades zijn snel te monteren én verstelbaar op ruwe ondergronden. De profielen worden vastgezet met verstelbare moeren, zodat ze op ruwe ondergronden waterpas kunnen worden gesteld. Daarna is het een kwestie van het glas plaatsen – dat dus altijd recht komt te staan – en de gepatenteerde klemstrip monteren. Zo snel en eenvoudig is het! Het filmpje hieronder laat precies zien hoe het gaat.

 

14-6-2017

HarbourVillage in een vogelvlucht

4-5-2017

Catalogus 2017

Catalogus 2017 beschikbaar

Vanaf nu beschikbaar: de nieuwe SB-Railing catalogus én prijslijst!

Helemaal up-to-date, met alle nieuwe artikelen en de actuele bruto prijzen. Log in of registreer op de website om uw prijzen inclusief korting te zien.

Nieuwe catalogus ontvangen?

Stuur mij een Catalogus!

 

2-5-2017 UNIQ getest en goedgekeurd!

Veiligheid is vanaf het begin één van de belangrijkste uitgangspunten geweest voor het ontwikkelen van de UNIQ profielen, waarbij het glas met een doorlopende klemstrip wordt vastgezet in plaats van met keggen. 

Een uniek idee, dat uitgebreid is doorgerekend en steeds weer iets werd verbeterd. Toch is het dan nog steeds wel een beetje spannend als het eindresultaat aan zware praktijktesten wordt onderworpen. Zou het echt allemaal zo werken als bedacht, getekend en berekend?

Daar kunnen we vanaf nu volmondig JA op antwoorden! De profielen zijn inmiddels uitgebreid getest én goedgekeurd. Voor ieder land gelden andere regels en worden de testen net iets anders uitgevoerd, maar het resultaat is hetzelfde: UNIQ profielen voldoen aan de hoogste eisen en zijn nu goedgekeurd voor gebruik in Nederland, België en Duitsland.

Binnenkort volgen de testen voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.