Nieuws van SB-Railing

UNIQ in kleur

De UNIQ balustradeprofielen worden in steeds meer projecten toegepast. Zo ook bij dit bijzondere woonhuis in Grou. De combinatie van hout, steen en glas en de zwart gepoedercoate UNIQ profielen geeft het gebouw een stoere uitstraling. Zo'n mooi eindresultaat laten wij graag op onze website zien!

 

12.08.2019

03-01-2018

GEVEL  Rotterdam Ahoy - 23 t/m 25 januari 2018

 

Van 23 t/m 25 januari 2018 zijn wij met de UNIQ balustradeprofielen van de partij tijdens GEVEL! U toch ook?

Klik hier voor gratis toegang en graag tot ziens op onze stand nr. 01.E070!

 

28-09-2017

BATIMAT Parijs - 6 t/m 10 november 2017

UNIQ exposeert op de Batimat! Op deze zeer grote internationale beurs in Parijs - 2000 exposanten, 330.000 bezoekers - worden alle facetten van de bouwwereld vertegenwoordigd en mogen de innovatieve profielen voor glasbalustrades van UNIQ natuurlijk niet ontbreken.

Een beurs die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

 

 

03-08-2017

Een mooi voorbeeld van onze mogelijkheden voor maatwerk is te vinden in 16 metrostations van de Amsterdamse Oostlijn, waar een deel van de grote renovatie gerealiseerd wordt door HTI Ede Huis & Tuin Interieur. Voor dit project leverde IMS Nederland de RVS strippen en ontwikkelde de afdeling SB-Railing de speciale railingsteunen voor de prachtige houten leuningen.

Maatwerk in de metro met SB-Railing

18-07-2017

Snelle montage én verstelbaar, dat is UNIQ

Snelle montage én verstelbaar, dat is UNIQ UNIQ profielen voor glasbalustrades zijn snel te monteren én verstelbaar op ruwe ondergronden. De profielen worden vastgezet met verstelbare moeren, zodat ze op ruwe ondergronden waterpas kunnen worden gesteld. Daarna is het een kwestie van het glas plaatsen – dat dus altijd recht komt te staan – en de gepatenteerde klemstrip monteren. Zo snel en eenvoudig is het! Het filmpje hieronder laat precies zien hoe het gaat.

 

14-6-2017

HarbourVillage in een vogelvlucht

4-5-2017

Catalogus 2017

Catalogus 2017 beschikbaar

Vanaf nu beschikbaar: de nieuwe SB-Railing catalogus én prijslijst!

Helemaal up-to-date, met alle nieuwe artikelen en de actuele bruto prijzen. Log in of registreer op de website om uw prijzen inclusief korting te zien.

Nieuwe catalogus ontvangen?

Stuur mij een Catalogus!

 

2-5-2017 UNIQ getest en goedgekeurd!

Veiligheid is vanaf het begin één van de belangrijkste uitgangspunten geweest voor het ontwikkelen van de UNIQ profielen, waarbij het glas met een doorlopende klemstrip wordt vastgezet in plaats van met keggen. 

Een uniek idee, dat uitgebreid is doorgerekend en steeds weer iets werd verbeterd. Toch is het dan nog steeds wel een beetje spannend als het eindresultaat aan zware praktijktesten wordt onderworpen. Zou het echt allemaal zo werken als bedacht, getekend en berekend?

Daar kunnen we vanaf nu volmondig JA op antwoorden! De profielen zijn inmiddels uitgebreid getest én goedgekeurd. Voor ieder land gelden andere regels en worden de testen net iets anders uitgevoerd, maar het resultaat is hetzelfde: UNIQ profielen voldoen aan de hoogste eisen en zijn nu goedgekeurd voor gebruik in Nederland, België en Duitsland.

Binnenkort volgen de testen voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

  



01-11-2016

 UNIQ internationaal geïntroduceerd

Op de beurs Glasstec in Düsseldorf werd UNIQ, de nieuwe lijn profielen voor glasbalustraden, internationaal geïntroduceerd. De belangstelling voor het unieke principe was groot en de reacties waren zeer enthousiast. We zijn er dan ook trots op dat we al op de beurs diverse nieuwe opdrachten hebben mogen noteren. Nieuwsgierig naar UNIQ?
Op http://www.uniq-balustrades.com vindt u alle informatie.

 

 

 01-10-2016

 

 

Webshop

Steeds meer klanten bestellen snel en makkelijk via onze webshop. Wilt u ook online kunnen bestellen, tekeningen van producten zien en de actuele voorraad bekijken?

Meldt u zich dan aan via de website.

  

 

2-2-2016

 

SB-LED
Ons nieuwe LED systeem is nu uit voorraad leverbaar en de brochure is verspreid.
Brochure gemist? Klik hier om een exemplaar te downloaden.

 

01-10-2015: 

Entree bij IMS Nederland B.V. met SB-Railing demo's

 

01-10-2015

SB-Railing is volop in beweging. Nog dit jaar zullen wij tal van nieuwe producten introduceren.

Zo zal er een systeem komen voor LED verlichting in leuningen en hekwerken, in diverse afemetingen.

voordelen van dit systeem. zeer eenvoudige montage, "hufterproof", geschikt voor binnen en buiten projecten, prachtig Design.

 

Ons nieuwe Glasbalustrade systeem is nog verder ontwikkeld en nog verder verbeterd. Op korte termijn zullen onze eerste profielen kaar zijn voor testen op allerlei gebied.

Wij verwachten dat we eind 2015 de eerste serie van 5 profielen verkoop gereed hebben. in totaal zal ons gamma uit 9 (!) profielen bestaan voor allerlei toepassingen.

en wij verzekeren u, deze profielen zullen zich echt onderscheiden in de markt.

 

Wij houden u als klant uiteraard op de hoogte van deze ontwikkelingen

 

Het SB-Railing team

 

10-3-2015

Onze nieuwe profielen zijn besproken in Glas en Beeld editie febr. 2015

 

 

7-1-2015

Nieuw in ons assortiment: SB-Railing lijm en reinigingsproducten

15-05-2014

Nieuw in ons assortiment: RVS kabel.

Al enige tijd verkopen we onderdelen als spanners, schroeven en moeren voor het bevestigen van RVS kabel in uw hekwerk. Het draad verkochten we op de door u gewenste lengte. Nu start SB-Railing met het verkopen van RVS kabel 7x19 in de maten 4, 5 en 6 mm. Dit alles op spoelen van 25 / 50 en 100 mtr. Kijk bij het SB-Wire system voor onze prijzen en beschikbaarheid.

 

24-01-2014

DOWNLOAD NU DE PRIJSLIJST SB-RAILING 2014.

zoals al gemeld hebben we dit jaar onze prijsstelling gewijzigd. Die zijn al opgenomen in onze webshop. Om u als klant de mogelijkheid te bieden een compleet overzicht van onze producten te zien met de daarbij behorende prijzen is er nu ook de nieuwe prijslijst in PDF vorm. Ideaal om op uw bureaublad op te slaan of als uitgeprinte versie te hebben. kijk in de zwarte blak onderaan de home pagina. Onder het kopje FAQ staat daar prijslijst. Succes!!!

 

17-01-2014

SB-Alustrade: Alle aluminium profielen voor glasbalustraden zijn dit jaar sterk in prijs verlaagd. Bekijk snel wat uw nieuwe prijzen zijn !!!!!!


 

02-01-2014:

Prijswijzigingen: Zoals u misschien heeft kunnen zien hebben we besloten met een andere prijsstelling te gaan werken. We werken nu met andere bruto prijzen en vaste ( hogere ) kortingen. De prijzen zullen ook in 2014 verder niet wijzigen. Wederom geen prijsverhoging dus !!!!!! Registreer nu snel en bekijk uw persoonlijke korting.


 

13-11-2013:

in de week van 4 - 8 november jl. stond SB-Railing, samen met de franse partner Design Production, op de internationale bouwbeurs in Parijs genaamd Barimat. In 5 dagen bezochten ca. 400.000 mensen deze beurs. zie hier een impressie van de prachtige stand.