PRACHTIG UITGEVOERDE GLASLEUNINGEN VAN SB-RAILING

Werk uw glazen balustrade elegant en duurzaam af met een glasleuning van SB-Railing. U kunt kiezen uit aluminium- en RVS-buizen in meerdere modellen, maten en oppervlaktebehandelingen. De aluminium modellen zijn er in U-vormen en ronde vormen in meerdere maten en kunnen worden geleverd in een brute uitvoering (zodat ze in een kleur kunnen worden gecoat), blank geanodiseerd en geanodiseerd met een RVS-look. De RVS glasleuningen zijn er in ronde-, vierkante- en ovale vormen, zowel in type 304 als in type 316. De standaard oppervlaktebehandeling is geslepen K 320, een aantal afmetingen is ook in een gepolijste uitvoering leverbaar.

Ook voor advies en maatwerk

Naast het standaard assortiment glasleuningen van SB-Railing, is het ook mogelijk de onderdelen aan te leveren volgens uw specificatie. Zo kan bij SB-Railing elke glasleuning op maat worden gemaakt. Onze deskundige medewerkers beschikken over ruime vakkennis. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers extra ondersteuning bieden bij het maken van de juiste keuzes.

Bestel nu uw glasleuning

Heeft u interesse in onze glasleuningen of andere onderdelen voor balustrades en hekwerken? Plaats dan vandaag nog uw bestelling. En vraag gerust naar de mogelijkheden om uw glasleuning op maat te laten maken. Kijk voor meer informatie op onze website www.sb-railing.nl.

 

Bekijk producten    Neem contact op