Fraai RVS buizenhekwerk van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u een buizenhekwerk wilt plaatsen en op zoek bent naar de juiste onderdelen, dan slaagt u bij SB-Railing zeker. De diverse onderdelen uit de Tubes & Bars serie zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in hekwerken. Buizenhekwerken die worden samengesteld uit deze buizen staffen zijn veilig, kwalitatief hoogwaardig en prachtig om te zien.

Hoe wilt u het hebben?

Buizenhekwerken van SB-Railing zien er niet alleen zeer fraai uit, ze kunnen ook geheel naar wens worden samengesteld. De rvs componenten zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar en passen perfect in elkaar. Dit is van groot belang, omdat we bij SB-Railing de buizenhekwerken grotendeels verlijmen. U bent op deze manier verzekerd van het meest hoogwaardige buizenhekwerk.

Een buizenhekwerk bestellen

Bij SB-Railing zijn er volop mogelijkheden om het uiterlijk van uw buizenhekwerk geheel naar uw hand te zetten. Wij leveren buizen, stafs en bochtstukken in vele afmetingen en legeringen. Bovendien zijn verschillende oppervlaktebehandelingen mogelijk. Bestel vandaag nog uw onderdelen of vraag ons naar de mogelijkheden van een compleet buizenhekwerk.

 

Bekijk producten    Neem contact op